Referenties

“ Monique is een zeer kundige coach en fijn mens. Monique geeft me enerzijds alle ruimte om mijn eigen antwoorden te vinden, maar leidt me ook, waardoor ik nieuwe kanten van mezelf en andere perspectieven ontdek. Ze is zacht en stevig tegelijkertijd. Ze is concreet en helpt me mijn inzichten om te zetten in nieuwe stappen en is ook niet bang om door te vragen en ik voel ruimte voor mijn ‘gekke’, verdrietige, rare kanten.

In een paar sessies heb ik op heel diep niveau naar mijzelf kunnen kijken en voel me lichter, steviger en ervaar meer regie in mijn leven.

 Als je zachtheid wil, maar ook niet bang bent écht naar jezelf te kijken en gaat voor verandering: go for it! “

Maike (34)

“ Ik zat al een lange tijd niet lekker in mijn vel en had veel last van stress, slecht slapen, piekeren en vermoeidheid. Ik liep vast op mijn werk en had het gevoel dat ik constant alles voor anderen deed. Toen ik met stress- en burn-outklachten thuis kwam te zitten, besloot ik hulp te zoeken.

 Via coachfinder.nl kwam ik bij Monique terecht. Ik kreeg bij haar de rust, de ruimte en de tijd om alles in mijn eigen tempo te kunnen ervaren. Tijdens de sessies stonden mijn behoeften centraal. Dat was ik helemaal niet gewend, dus ik vond dat soms best spannend. Monique was heel geduldig en heeft me geleerd hoe ik bewuster kan ‘voelen’.

De inzichten die ik heb gekregen, hebben me meer rust en zelfliefde gebracht. Ik weet nu beter waar ik me goed bij voel, waar ik behoefte aan heb en waar ik blij van word en kan mijn leven steeds beter daarop aanpassen, zonder dat ik bang ben dat anderen daar misschien iets van vinden. 

Ik ben er trots op dat ik mezelf beter heb leren kennen door de coaching. Er is zoveel te ontdekken over jezelf! 

Maartje (28)

“ Er is me veel duidelijk geworden na jouw coaching. Mijn verdriet om mijn dochter en de verandering van mijn leven hierdoor is eens aan de oppervlakte gekomen. Door een heel druk leven drukte ik dit weg. Nu weet ik weer wat belangrijk is.

Ik liet over me heen lopen en jij hebt me een techniek geleerd waardoor ik weer bij mezelf ben. Ik voel me sterker en zekerder als ik een moeilijk gesprek in ga. Hierdoor kan ik beter vertellen wat ik wil.

Het sprak me erg aan dat ik me veilig kon voelen bij jou. Je straalt een rust uit, kunt goed luisteren en daarnaast geef je nog waardevolle tips om vooral mezelf te blijven. Ik voel me weer waardevol.

Dank je wel. Het was een groot cadeau. ”

Cecile

“ Als je twijfelt, neem contact op met Monique! Wat heb ik een waardevol- intens traject doorlopen.

Ik was altijd bezig en zorgde ongevraagd voor iedereen, als het met de ander maar goed ging. Ik kon niet alles meer dragen, het brak me op.

Ik heb ‘oud- zeer’ omarmd en een warm plekje gegeven, ik heb geleerd om uit mijn hoofd te gaan en meer te mogen voelen. Ik heb geleerd om vooral voor mezelf te zorgen, om te mogen voelen, om te aarden en te vertragen. Ik heb ruimte en energie voor de dingen die ik leuk vind om te doen en te genieten van de kleinste dingen. ”

Anouk (32)

“ Er wordt wel eens wat sceptisch gedacht over bijv. yoga, mindfulness, meditatie, ademtherapie etc. Maar in onze huidige hectische maatschappij vergeten we vaak wat het leven betekent. Dat we soms vergeten waar we toch allemaal mee bezig zijn en waarvoor. En waarom zijn we soms zo moe (lichamelijk en geestelijk).

Monique heeft mij geholpen, dat ik me meer bewust ben geworden van mijzelf, mijn gedachten, mijn leven. Een enorme verrijking. Ik heb geleerd hoe ik rust kan vinden in al die gedachten die door mijn hoofd kunnen gaan.

Dankjewel Monique! Ik wens dat meer mensen de weg naar jou zullen vinden. “

Liesbeth (63)

“ Ik heb dit als een heel prettig traject ervaren om te leren zijn en voelen wie ik zelf eigenlijk ben. Heel bijzonder en soms ook confronterend ma daar ben ik Monique zo dankbaar voor, een bijzonder mens! ”

Anoniem

“ Ik liep op mijn werk vast in mijn huidige functie. In een gesprek met een loopbaan coach kwam naar boven dat er bepaalde periodes uit mijn leven niet waren afgesloten. Om uiteindelijk te weten te komen wat ik in de toekomst wil en sterker staan in het leven heb ik voor personal coaching gekozen.

Ik sta nu sterker in mijn schoenen, luister naar mijn hart en kan mij kwetsbaarder opstellen. De coaching heeft mij hierin geholpen om door middel van gesprekken door mij heen te prikken, waar ik normaal mijzelf groot hield, om emotie te tonen.

Zo heb ik geleerd dat ik mijn eigen weg moet bewandelen en niet datgene gaan doen waarvan je denkt dat van je verwacht wordt. Dat je gehoord mag worden en dat je verdriet mag hebben.

Bij elke sessie werd ik verrast dat, voor mij, op een bijzonder wijze een nieuw onderwerp ter sprake kwam. Mooi hoe delen van mijn persoonlijkheid eruit werden gelicht en een plekje kregen. Dat heeft voor mij deuren geopend die normaal gesproken gesloten bleven.

De personal coaching heeft mij gebracht waar ik nu sta, ik ben trots op mijzelf en op het werk wat ik doe! “

Petra (43)

“ Wat ik goed vind aan Monique als coach, is dat ze zelf blijft openstaan en ontdekken. En ze neemt de tijd, heeft de rust om iemand te begeleiden de kern van zijn of haar problemen op te sporen en is heel integer. Ze straalt iets uit dat vertrouwen schept en daardoor voel je je als cliënt vrij om open te zijn.

Dat ik overal mezelf kan zijn, dat was een ware eyeopener. Ik ben relaxter en kan verantwoordelijkheden daar laten waar ze horen. ”

Ger-Rianne Hesen (62)

Je wilt niet weten hoe vaak ik aan je denk en onze laatste oefening. Je hebt me echt geholpen met het veiligheidsgevoel terug te vinden en het anker heb ik daarna vaak gebruikt. Ik heb de hele moeilijke en ongemakkelijke gesprekken op mijn werk op een hele ontspannen en relaxte manier gevoerd. Ik ben echt trots op mezelf. Ik ben je heel dankbaar voor je hulp en voor jouw betrokkenheid. ”

Ilona (40)

“ Via een vriendin kwam ik in contact met Monique. Omdat ik nog erg verdrietig was over mijn scheiding en slecht sliep wilde ik op deze manier eraan werken mezelf een beetje rustiger te krijgen zodat ik beter sliep en me beter ging voelen.

Door de openheid van Monique had ik meteen vertrouwen in haar. Ik kon heel open en eerlijk tegen haar zijn. Door vragen die Monique stelde zocht en vond ik zelf oplossingen. Ook heeft ze me aan het denken gezet, op een andere manier dan gewoonlijk. Ik kreeg manieren aangereikt om beter met mijn verdriet om te gaan. Problemen die niet de mijne zijn kan ik nu als zodanig herkennen en van me afzetten.

Ik ben rustiger in mijn hoofd geworden. Ik word nog wel wakker in de nacht maar op de een of andere manier is dat niet erg omdat ik snel weer inslaap en niet meer zo ga malen in mijn hoofd als voorheen. Ik heb nog een weg te gaan, maar dat gaat zeker lukken! “

Anoniem (63)

Ik zie nu dat ik mezelf niet genoeg kansen gaf door de beperkingen (vooroordelen) die ik mezelf aanpraatte. Een open mind naar kansen/ richtingen, ook op mijn leeftijd, geeft zoveel rust dat ik me in mijn huidige werksituatie niet meer gevangen voel.

Ik heb Monique ervaren als een rustige innemende persoonlijkheid. Ze komt oprecht geïnteresseerd over. Ze weet waarover ze het heeft en kan op basis van waar we het over hebben makkelijk een strategie kiezen of van strategie wisselen. ”

Gerrit Cleven (51)

” Een coaching traject in gaan is niet altijd een makkelijke beslissing, Ik heb de stap gemaakt niet wetende wat te verwachten. Het werd een onverwachte reis met nieuwe inzichten over o.a. mijzelf. Door de ontspannen huiskamer sfeer, de rust die Monique uitstraalt, en de tijd die zij voor je neemt voelde ik me al snel op mijn gemak en vertrouwd. Ik heb geen seconde spijt dat ik dit coaching traject ben aangegaan. “

Anoniem

“ Wat me erg aansprak in jouw coaching was de rust die je had, de tijd die je nam om het probleem boven tafel te krijgen en het vertrouwen dat je bij me opriep, wat leidde tot openheid van mijn kant.  

Je hebt me geholpen een onderliggende oorzaak te benoemen door intensief en geduldig mij te laten onderzoeken wat mij drijft en wat voor mij het belangrijkst is. Wat dat voor mij veranderde, is dat ik me in voorkomende gevallen niet voor een voldongen feit geplaatst zie, maar daarin keuzes maak. “

Anoniem

Monique was opleidingscoach tijdens mijn NLP Practitioner opleiding. Tijdens deze opleiding heeft Monique mij mooie inzichten gegeven middels gesprekken en NLP interventies. Ik heb Monique ervaren als een professionele en betrokken coach, open en eerlijk, en altijd met respect en een vleugje humor.

Berna

” Pleasant & professional person to work with, who is good at guiding you to consider several different approaches to analyse the highlighted case/subject.

The final outcome is very helpful, even if it is not the outcome you had in mind at first. The answers I found out from the sessions, are helping me out in my everyday life.”

Chandrella Savrimuthu (40)

Wat zou jij hier willen schrijven na jouw coachtraject?


Hoe ziet ‘leven en werken in lijn met wie jij bent’ er voor jou uit?
Hoe zou het voelen?
Wat heb je nodig?

Plan nu een afspraak en ik ga graag met je op ontdekking!